カミラ・リター・ユール & クリスティナ・ペデルセンさんのインスタグラム写真 - (カミラ・リター・ユール & クリスティナ・ペデルセンInstagram)「💥💥Konkurrence💥💥  I år er det 10 år siden vi næsten vandt Denmark Open😂 Vi spillede os i finalen og tabte desværre til to stærke kinesere. Faktisk vandt vi aldrig Denmark Open i damedouble, men vi fik da nogle sejre i mixdouble hver især😁💥  Vi fejre 10 års finale-jubilæum med en lille konkurrence i samarbejde med @2talsport Du kan vinde 2 billetter til finaledagen (søndag d. 22 oktober).   Alt du skal gøre for at være med er at følge: @rytterjuhlpedersen og @2talsport  - Og tag meget gerne hvem du vil tage med ind og se badminton (ikke et krav).   Vi trækker en vinder torsdag d. 19/10-23  Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook / Instagram  #denmarkopen #badminton #badmintondanmark #bwfbadminton #2talsport #yonex #kosmosrenew #sparekassendanmark」10月15日 17時11分 - rytterjuhlpedersen

カミラ・リター・ユール & クリスティナ・ペデルセンのインスタグラム(rytterjuhlpedersen) - 10月15日 17時11分

💥💥Konkurrence💥💥

I år er det 10 år siden vi næsten vandt Denmark Open😂
Vi spillede os i finalen og tabte desværre til to stærke kinesere. Faktisk vandt vi aldrig Denmark Open i damedouble, men vi fik da nogle sejre i mixdouble hver især😁💥

Vi fejre 10 års finale-jubilæum med en lille konkurrence i samarbejde med @2talsport
Du kan vinde 2 billetter til finaledagen (søndag d. 22 oktober).

Alt du skal gøre for at være med er at følge: @カミラ・リター・ユール & クリスティナ・ペデルセン og @2talsport
- Og tag meget gerne hvem du vil tage med ind og se badminton (ikke et krav).

Vi trækker en vinder torsdag d. 19/10-23

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook / Instagram

#denmarkopen #badminton #badmintondanmark #bwfbadminton #2talsport #yonex #kosmosrenew #sparekassendanmark